CHP’de hedef iktidar! Aydın’dan mesajı verdiler...

CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız ve Evrim Karakoz, yerel seçimde Türkiye’de önemli bir başarı elde ettiklerini belirterek ilk genel seçimde CHP olarak iktidar olacaklarını söyledi.

Siyaset - 2 hafta önce

CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız ve Evrim Karakoz, yerel seçimlerin ardından CHP Aydın İl Başkanlığı binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve partililerin de yer aldığı programda, CHP’li vekiller, yerel seçimlerdeki başarıya dikkat çekerek genel seçimlerde hedeflerinin iktidar olduğunu söyledi.

“BU BAŞARI HEPİMİZİN”Programda ilk konuşan CHP İl Başkanı Saatçı, ilçe örgütleri ve belediye başkanlarına ziyarette bulunarak tebrik edeceklerini ifade ederek “Başarılı bir seçim atlattık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin. Aydın ve Türkiye’de bir başarı yaratılmıştır. Bu başarı, tüm Türkiye’deki Cumhuriyet Halk Partilileri’ndir.” dedi.

“SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ”CHP Milletvekili Karakoz ise, “Hem Aydın hem de Türkiye’de büyük başarı elde ettik. Vatandaşlarımızın büyük sıkıntıları var. Bu sıkıntıların çaresi CHP’dir dedik. Yerel seçimde vatandaşlarımız bütün Türkiye’de bizlere büyük bir teveccüh gösterdiler. Çarenin, umudun CHP olduğunu tüm dünyaya ilan ettiler. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu sorumlulukla hem örgütlerimiz hem belediyelerimiz yoğun bir şekilde çalışacağız. İlk genel seçimde de CHP’yi iktidara taşıyacağız.” diye konuştu.

BAŞARIYI, KILIÇDAROĞLU’NA BAĞLADISeçim başarısını önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bağlayan Milletvekili Yıldız da şu ifadeleri kullandı: “İnşallah önümüzdeki seçimde iktidara gelip Türkiye’nin bütün sorunlarını çözeceğimizden hiç kuşkunuz olmasın. Bu başarı sadece 5 ay içerisinde elde edilmedi. 2011 yılından beri atılan tohumlarla CHP’yi gerçekten sağ görüşlü, dindar kesimiyle herkesle buluşturan eski Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, yönetim genel başkan yardımcılarımızın çok emekleri vardır. Bu tohumun neticelerini yavaş yavaş almaya başladık. İnanıyorum ki önümüzdeki dönem ilk seçimde CHP, tek başına iktidara gelecek.”

“YOLCULUĞUMUZA ŞIMARMADAN DEVAM EDECEĞİZ”Seçim başarısında emeği olan herkese teşekkür eden Milletvekili Tezcan ise “31 Mart’ta çıkan seçim sonucu geleceğe ilişkin umut verdi. Seçmenlerin Türkiye’de esaslı bir değişime ihtiyaç olduğu mesajı sandıkta karşılığını buldu. Türkiye’deki seçmen, sadece yerel yönetimlerde değil Ankara’daki merkezi hükümetteki, Cumhurbaşkanlığı’ndaki değişim, ihtiyacının işaretini verdi. Başarılı bir sonuç elde ettik. Aydın’da Büyükşehir ile birlikte 14 belediye kazandık. Aradan geçen 5 senede belediye başkanlarımız çok iyi çalıştılar. 2019 yılındaki seçimlerini kazandıktan sonra şımarmamayı öğrendik. Seçimden sonra her şey bizim istediğimiz gibi olacak demedik. Bize güvenen tüm toplumsal kesimleri kucakladık. İşte bu seçimlerde sadece Aydın’da değil tüm Türkiye’de büyük bir toplumsal ittifak kurabilme potansiyelini oluşturdu. Bu güven ve destek, büyük bir toplumsal ittifakın ürünü, Türkiye İttifakı. Genel Başkanımız bütün Türkiye’de bunu söyledi. İş başına gelen belediye başkanlarımız doğru hizmetler ve çalışmalar yapacak. Sandıktan büyük bir umut çıktı. Yolculuğumuza şımarmadan devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı:

Haftanın Öne Çıkanları

BAŞKAN KIVRAK: İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN HAKLARINI KORUMAK, YAŞAM ŞARTLARINI İYİLEŞTİRMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

2024-04-30 11:28 - Gündem

KARAKOZ: “AYDIN’DA ARTI 1 TANE DAHA JEOTERMAL SANTRAL İSTEMİYORUZ”

2024-05-02 11:47 - Siyaset

Başkan Özsu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

2024-04-30 18:43 - Gündem

Aydın'da 2023 yılında balık ihracatından 230 milyon dolar gelir elde edildi

2024-04-29 10:37 - Gündem

Apaydın, "Yalan haberlere itibar etmeyin"

2024-04-25 19:22 - Siyaset

Çamköy’de boğa güreşi yapılacak

2024-04-29 15:02 - Gündem

Konforlu ve güvenli yolları adresi: Karaova Mahallesi

2024-04-27 13:05 - Siyaset

Aydınlı çiftçilere destekleme ödemeleri yapılacak

2024-04-26 20:47 - Ekonomi

Su ürünlerinin kontrol ve denetimi gerçekleştirildi

2024-04-26 12:21 - Gündem

Anıl Yetişkin’in afişine çirkin saldırı

2024-04-29 19:44 - Siyaset

İlgili Haberler

Başkan Tetik, Halk Günü'nde vatandaşın sorunlarını dinledi

12:43 - Siyaset

KARAKOZ: “ESNAF CAN DERDİNDE, AKP FAİZ DERDİNDE”

11:13 - Siyaset

Orman Bölge Müdürü değişti

09:34 - Siyaset

AKP'den trajikomik fiyasko: Yanlış önerge verdiler

15:10 - Siyaset

Başkan Ömer Günel’in avukatından tenkitlere cevap

12:39 - Siyaset

Günün Manşetleri

İYİ PARTİ HEYETİNDEN BAŞKAN ÖMER GÜNEL’E TEBRİK ZİYARETİ

14:39 - Magazin

BAŞKAN GÜNEL MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

14:36 - Magazin

BAŞKAN KIVRAK, YENİ GÜNÜN İLK MESAİSİNE SEMT PAZARINDA BAŞLADI

13:17 - Magazin

KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI BAŞKAN KIVRAK’IN TALİMATLARIYLA BAŞLIYOR

13:12 - Ekonomi

Genç sporcular koltuğu devraldı

13:00 - Magazin