Siyaset

Başkan Arıcı CHP Milletvekillerini ağırladı

Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekillerini makamında ağırladı.

Başkan Arıcı CHP Milletvekillerini ağırladı
06-05-2024 17:48

Başkan Özgür Arıcı’ya tebrik ziyaretinde bulunan CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Evrim Karakoz, Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül ile birlikte CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Secem Kaplan, Başkan Arıcı’ya hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Başkanlık Makam odasında gerçekleşen ziyaret sonrası konuşan CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan,  “Yeni göreve gelen belediye başkanlarımız, dinamik genç belediye başkanları. İnşallah seçmenin gönlüne taht kuracaklar” dedi.

“Hem Aydın’da, hem Koçarlı’da, hem de tüm Türkiye’de yüzümüz güldü” diyen Milletvekili Tezcan, “Koçarlı’da önce belediye Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettik, daha sonra ise örgütümüzde partililerimiz ile buluştuk. Örgütümüze ve bizleri destekleyen herkese verdikleri emek, çalışma, çaba ve aldıkları sonuç nedeniyle Koçarlı’da, Aydın’da seçmenlerimize şükran borçluyuz. Hem Aydın’da hem Koçarlı’da hem de tüm Türkiye’de yüzümüz güldü. Ancak bu seçim sonuçları bizim omzumuza önemli bir sorumluluk yüklüyor. Toplam 409 belediyede bizi seçmen imtihan edecek. Yerel yönetimlerde bizim yöneteceğimiz yer Türkiye ekonomisinin yüzde 75’ine tekamül ediyor. Nüfusun da aynı şekilde büyük çoğunluğunu oluşturuyor. El birliği ile seçmenin bu güvenine layık olacağız. Koçarlı Belediyesinde iyi hizmet edeceğiz. Savurganlık yapmayacağız. Vatandaşa sırtımızı dönmeyeceğiz. Vatandaşın derdini bileceğiz, o dertlere çare olacağız. İnşallah önümüzde ki seçimde de milletimiz memleketin anahtarını da biz verecek” diye konuştu. 

Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı ise “Değerli Milletvekillerimize, İl ve İlçe Başkanlarımıza nazik ziyaretlerinden ve tebriklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER