Asayiş

Cani koca yakalandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde karısını sokak ortasında bıçaklayıp kaçan cani koca yakalandı.

Cani koca yakalandı
04-05-2024 10:15
AYDIN

Olay, geçtiğimiz günlerde Nazilli’de Altıntaş Mahallesi Koca Cami Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana gelmişti. Alınan bilgiy göre, E.K Muğla'dan Nazilli'ye gelerek sabah saatlerinde boşanma aşanmasında olduğu öğrenilen eşinin evinin önünde pusu attı. İşten gelen eşi A.K'yi sokak ortasında denk getiren ve bir anda saldırarak bıçaklayan cani koca daha sonra olay yerinden kaçtı. 

DURUMU AĞIRDI
Ağır yaralanan A.K. ilk önce Nazilli Sevlet Hastanesi’ne daha sonra Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Nazilli Asayiş Büro Amirliği ekipleri olaydan saatler sonra E.K'nin olay yerinden kaçtığı 48 NV 141 plakalı otomobili Cumhuriyet Mahallesi 211 sokak üzerinde kapıları açık vaziyette terk edilmiş halde buldu. Olayın peşini bırakmayan Nazilli Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları titiz çalışmalar sonucu eşi A.K'yi ağır yaralayarak kaçan E.K'yi gece saatlerinde Turan Mahallesi 129 sokak üzerinde saklandığı evde kıskıvrak yakaladı. Yakalanan E.K Asayiş Büro Ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. 

“İHANETİN BİR BEDELİ OLACAKTI”
Öte yandan yakalanan E.K kontrol için getirildiği hastane çıkışı kameralara dönerek "İhanetin bir bedeli olacaktı zaten" diyerek ihanete uğradığını iddia etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER