Kültür - Sanat

CHP EFELER İLÇE ÖRGÜTÜ 3 FİDAN’I ANDI 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Gençlik Kolları; Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ı idam edilişlerinin 52’nci yılında düzenledikleri tiyatro gösterisi ile andı. 

CHP EFELER İLÇE ÖRGÜTÜ 3 FİDAN’I ANDI 
07-05-2024 11:36

Şükran Güngör-Yıldız Kenter Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen anma etkinliğine; CHP Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, CHP Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, CHP Efeler Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.  

3 Fidan’ın mücadelelerini konu alan kısa tiyatro gösterisinde, CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz ile üyeleri de rol aldı. Katılımcıların dakikalarca ayakta alkışladığı gösteri sonrası program, duygusal bir anma konseri ile sona erdi. Düzenlenen etkinlik ile Deniz Gezmiş ve arkadaşları saygı ve rahmetle anılırken, üç fidanın idealleri, özgürlük ve adalet mücadelesi de yaşatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER