Siyaset

CHP’Lİ VEKİLLERDEN BAŞKAN ÖZEL’E ÖVGÜ 

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel CHP heyetini makamında ağırladı.

CHP’Lİ VEKİLLERDEN BAŞKAN ÖZEL’E ÖVGÜ 
07-05-2024 10:45

CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül, Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hasan Karayer Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.


Başkan Özel ile CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz'un bir araya geldiği ziyarette; CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelinde elde ettiği başarı konuşuldu. Bozdoğan’da Galip başkan ile yeni bir hizmet anlayışının başlayacağını  belirten milletvekilleri, Özel’i tebrik ederek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile uyum içerisinde Bozdoğan’ın şimdiden çiçek gibi bir görünüme kavuşmaya başladığını belirtti.  

Milletvekillerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Özel, "CHP Aydın Milletvekillerimiz Sn.Bülent Tezcan, Sn. Süleyman Bülbül, Sn.Hüseyin Yıldız, Sn. Evrim Karakoz, İl Başkanımız Sn.Hikmet Saatçı
ve Bozdoğan İlçe Başkanımız Sn. Hasan Karayer’i meclis üyelerimizle birlikte belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER