USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Genç: Kılıçdaroğlu’nun hak, hukuk yürüyüşünde ben de varım

İş İnsanı Yusuf Murat Genç, CHP Aydın’dan milletvekili aday adaylığıyla ilgili basın açıklaması düzenledi. Açıklamasında kendisinin geliştirdiği 9 adet projeyi de partilileriyle paylaşan Genç, seçildiğinde bütün bilgi ve birikimini inovaktif bir şekilde Aydın’ın çıkarları doğrultusunda kullanmak için çabalayacağına da söz verdi.

Genç: Kılıçdaroğlu’nun hak, hukuk yürüyüşünde ben de varım
29-03-2023 10:42

Kuşadası’nda yaşayan İş İnsanı İnşaat Mühendisi Yusuf Murat Genç, CHP Aydın’dan milletvekili aday adaylığıyla ilgili partisinin ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, “13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun hak, hukuk, yürüyüşünde bende varım” dedi. Gazi meclisinin çatısı altında Atatürk ilkelerine bağlı kalarak vatana hizmet etmek istediğini belirten Genç, neden milletvekili adayı olduğuna ilişkin de açıklamalarda bulundu. İş İnsanı Genç’in CHP Kuşadası İlçe Başkanlığında yapılan basın açıklamasına, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, ilçe başkan yardımcıları ve çok sayıda partili katıldı.

“TÜRKİYE’NİN İLK ÇİFTLİĞİNİ KURDUK”

Kendisini tanıtmasının ardından emlak sektöründeki çalışmalarına ilişkin bilgilendirmede bulunan Genç, “Gayrimenkul sektöründe 20 yıllık birikimi ile tüm sektörün gelişimi için PASHA AKADEMİ markası ile yepyeni sektörel ihtiyaçlara göre eğitimler çıkarmaktayız. MYK sınavları organizasyonunu yaparak tüm sektörde kalibrasyona aracılık yaptık. Ayrıca Amerika'nın en büyük emlak birliği NAR (National Association of Realtors) ile anlaşma yaparak uluslararası eğitimleri ülkemiz emlakçıları ile buluşturma şansına sahip olduk. REMAX Pasha olarak bizzat benim yetiştirdiğim 1000'den fazla gayrimenkul danışmanı bulunmaktadır. Pasha Akademinin hizmet ve servis hedefi 100.000 üyesi bulunan tüm gayrimenkul sektörüdür. Bu arada girişimciliğimi 3 ayrı sektörde daha geliştirme fırsatı buldum.İlki girişimim; Vakana inşaat ile nitelikli ve kaliteli konut üretimini bölgelerimizde yapmaktayız.İkinci olarak 2016 yılında Salyangoz yetiştirme çiftliği ile yaptım, 32 gazeteye sürmanşet Türkiye'de dikkat çeken bu projem ile 2 yıl süren çabalarımız sonucunda Türkiye'nin ilk çiftliğini kurduk. Avrupa'nın en çok tükettiği bu katma değeri büyük ürün çiftlik projesi sayesinde Türk çiftçisi ile buluştu ve gelişiyor” dedi.

“TÜM KUŞADASI’NI SEFERBER ETTİK”

Üçüncü girişiminin ise; 2018'de başlattığı Mekik.org ile ticaret hayatında bulunan şirketlerin bilgilerini depolayabileceği web tabanlı "Dijital Kütüphane" portalı olduğunu belirten Genç, “Bu portal şirketleri var eden bilgilerini depolayıp ekiplerine öğretebilecekleri ve oryantasyonu sistematikleştirebilecekleri sınav ve kontrol edecekleri bir yazılımdır. Emsalleri sadece küresel markaların eğitim departmanlarında bulunan bu yazılım Mekik.org ile KOBİ'lerin kullanımına sunuluyor.Yapımında yer aldığım sosyal sorumluluk projelerinden en çok gurur duyduğum Rotary Kulüp başkanlığım sırasındaki resif 'Balık Yuvası' projesidir. 2009 yılında tüm Kuşadası'nı seferber ederek çevresel farkındalık yaratarak 300 adet resifi Kuşadası körfezine bırakılmasına başkanlık ettim. Ege Bölgesinde yaptığım işlerden dolayı toplumu oluşturan tüm bireyler ile sosyal ve beşeri ilişkilerime önem veriyorum. Zira bu da işime yansımıştır. Ekibimizdeki sayısal çoğunluktan dolayı bölgesel bilinirlik yüksek potansiyeline ulaşılmıştır” diye konuştu.

İNOVATİF PROJELERİNİ SIRALADI

Neden CHP Milletvekilliği adaylığını seçtiğiyle ilgili de açıklama yapan Genç, “Gazi meclisinin çatısı altında Atatürk ilkelerine bağlı kalarak vatanıma hizmet etmek istemekteyim. 40 Yılı tamamlayan Turizm ve Ticaret hayatım içerisinde elde etmiş olduğum tecrübe ile sektörel boşlukları doldurmayı ve katma değeri yüksek inovatif projeleri hayata geçirmeyi hedeflemekteyim. Bunlardan dokuz tanesi beni çok heyecanlandırmaktadır” dedi. Çarpık gelişen ve depreme dayanıksız konut stoğunu düzenlemek amaçlı geliştirebilecek bir kentsel düzenleme çalışması olan ‘Emsal taşıma’ ile gayrimenkulde vergi kaçağını engelleyecek gelişmiş ülkelerde uygulanan vergi sistemimize uygun dijital alt yapıyı sağlamanın da önemine dikkati çeken Genç, “Yenilebilir enerji kaynaklarının tarima,doğaya uyumlu duruma getirilmesi d- Yüksek katma değerli Turizm faaliyetlerinin bölgemizde 12 ay boyunca yapılması, Aydın Kırsalının gelir seviyesini artıracak tesislerin yapılması, bireysel ve Takım sporlarında başarılar için öğrencilerimiz ile Milli Eğitim bakanlığı arasında entegrasyonu sağlamak, tüm Ticaret, Esnaf ve Mühendis odaları ile ayrı ayrı sinerji toplantıları yaparak yeni fikirlerin önünü açmak, çekirdek ailelerin kültürel, sosyal ve ekonomik bağımsızlıkları için destekleyici projeler oluşturmak göreve seçildiğimde önceliklerim arasında olacaktır. Bunların yanında Arge merkezlerimizin desteklenmesi ve geliştirilmesi de büyük önem arzediyor” dedi.

Bütün bilgi ve birikimini inovaktif bir şekilde kullanmak için çabalayacağıma söz veren Genç, “Son olarak Bugün aramızda bulunmayan Milletvekillerimizden Sayın Bülent Tezcan, Sayın Süleyman Bülbül, Sayın Hüseyin Yıldız, il Başkanım Sayın Hikmet Saatçi ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu Kuşadası Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel'e bugüne kadar bölgemize yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkürü borç bilirim” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ