USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhur İttifakı, Sultanhisar’da Gövde Gösterisi Yaptı

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ak Partili Mustafa Savaş, seçim çalışmalarına Sultanhisar’da devam etti. Cumhur İttifakı Sultanhisar Belediye Başkan Adayı MHP’li Hüseyin Özer ile birlikte çalışma yapan Mustafa Savaş, “Aydın’ın tamamına eser ve hizmet siyasetimizi tanıştıracak, Aydın’ın kayıp yıllarını telafi edeceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı, Sultanhisar’da Gövde Gösterisi Yaptı
03-02-2024 11:38
AYDIN
(CEM ULUCAN-ZEYBEK HABER) – Sultanhisar MHP İlçe Teşkilatı ziyareti ile başlayan programa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Savaş’a, Sultanhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Özer, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, Ak Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, Ak Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, MHP Sultanhisar İlçe Başkanı Yavuz Yalçınkaya, Ak Parti Sultanhisar İlçe Başkanı Abdullah Bozdağ, MHP eski İl Başkanı Cem Akbudak, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın ve partililer eşlik etti.
BOZDAĞ, “ET İLE TIRNAK GİBİYİZ”
Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Sultanhisar İlçe Başkanlığı’nda partililer ile buluşuldu. İlçe Başkanı Abdullah Bozdağ, “Biz Cumhur İttifakı olarak büyükşehirde Mustafa Savaş’a, Sultanhisar’da da et ile tırnak gibi olduğumuz Hüseyin Özer’e bu seçimi kazandıracağız” dedi.
Daha sonra kısa bir konuşma yapan Hüseyin Özer’de birliktelik mesajı vererek, “2014 yılında partim bana MHP adayının yanına git dedi, gittim. 2019’da Cumhur İttifakı’ndan seçime girdik. Partim dedi ki, Ertegün Ünal’ın yanına git dedi, gittim aslanlar gibi çalıştım. Şimdi ben adayım ve hep birlikte çalışıyoruz. Biz bu seçimi alacağız” dedi.
ÖKTEN, “SEÇİM BAYANLARLA KAZANILIR”
Ziyarette bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, ittifakın gücüne vurgu yaparak, “Bu ziyaretle birlikte inşallah Büyükşehir’in de Sultanhisar’ın da kaderinin değişeceği bir başlangıç olacak. Cumhur İttifakı gerçekten çok güçlü bir ittifak. Bunu biz söylemiyoruz karşı taraf söylüyor. ‘Onlar et ile tırnak gibi. Bizim gibi her an dağılacak pazarlıklarla kurulmadı’ diyorlar. Evet doğru söylüyorlar. Bunu Sultanhisar’da da göstereceğiz. Her iki parti sandıklara sahip çıkacağız. Seçim bayanlarla kazanılır. Burada bakıyorum çok bayan arkadaş var. Kapı kapı gezeceğiz, bayanları ikna edeceğiz. Beyler zaten bayanların dediğini yapar. Sizler olmasanız bizim varlığımızın da bir hükmü yok. Hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu.
ALICIK, “ALAYINA TALİBİZ”
Aydın’ın tamamında seçimi kazanacakları iddiasını sürdüren MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, “Az önce Gökhan Başkan söyledi, seçimi kazanmanın en önemli şeyi bayanlar. Biz sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Bunu yaparsak kazanırız. İnanmazsak hiçbir şeyi başaramayız. Aydın’da bunu başaracağımıza inanıyorum. 10 yıl belediye başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Biz bu Aydın’ın makus talihini değiştireceğiz. Burası Adnan Menderes’in memleketi, burasının sol değil, sağ olduğunu ispat edeceğiz. Biz Aydın’ın alayına talibiz” diye konuştu.
SARIBAŞ, “UMUTLU DEĞİL, EMİNİZ”
Programda konuşan Ak Parti Milletvekili Seda Sarıbaş da, seçim çalışmalarında Mustafa Savaş ve Hüseyin Özer’i yalnız bırakmayacaklarını belirterek, “1994’de biz bir mumun ışığını yaktık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda gitmeye devam ediyoruz. Sultanhisar’da bizim olacak, Aydın’ın 17 ilçesi de bizim olacak. Mustafa Başkanımızla Aydın Büyükşehir’de bizim olacak. Hizmet aşkıyla yanıp tutuşuyoruz. Aydın’ın her köşesinde hizmet etmek için canla başla çalışacağız. Mustafa abi bizim her zaman yol göstericimiz oldu. Bürokrasi tecrübesi ile bu şehre apayrı bir ayrıcalık kazandıracaktır. Umutlu olmak başka şey, emin olmak başka şey. Biz umutlu değil, kazanacağımıza da eminiz, yaptığımız işten de eminiz” dedi.
SAVAŞ, “CUMHUR İTTİFAKI, ÇANAKKALE RUHUNU TEMSİL EDİYOR”
Programda son olarak konuşan Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş da ittifakın önemine vurgu yaparak, “Cumhur İttifakı gönüllerde kuruldu. Cumhur İttifakı Çanakkale ruhunu temsil ediyor. Cumhur ittifakı Yenikapı ruhunu temsil ediyor. Cumhur ittifakı pazara kadar değil mezara kadar bir birliktelik. Bir cumhur düşünün davası vatan olan, sevdası bayrak olan, dualarla yol alan, önüne konan engelleri birer birer aşan. İşte böyle bir ittifak Cumhur İttifakı. O nedenle Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı Sultanhisar’da bir başarı hikayesi yazacak Cumhur İttifakı. Belediye Başkanımızla birlikte Büyükşehir’de de bir başarı hikayesi yazacak inşallah” dedi.
Rakiplerinin korkmaya başladığını söyleyen Savaş, “Sultanhisar’da da, 17 ilçede de, büyükşehirde de eser ve hizmet siyasetimizi önümüzdeki dönem tanıştıracağız. Ankara’yı Aydın’a taşıyacağız. Aydın’daki son bir aydaki konuşmalar karşı tarafın paniklediğini gösteriyor. Karşı tarafın korkmaya başladığını gösteriyor. Hemşehrilerimizin desteğiyle, Rabbimin yardımıyla, Allah’ın izniyle gerçek belediyeciliği biz yapacağız. Tarihiyle, kültürüyle, medeniyetiyle yeni bir sayfa açmaya hazırlanan bir Aydın var. O kayıp yılları telafi etmek için biz kazanacağız, Cumhur İttifakı kazanacak, Aydın kazanacak” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ