USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Kızıldere’de Yıldırım coşkuyla karşılandı

Demokrat Parti Buharkent Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında ikinci mitingini Kızıldere Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalleliden tam destek gören Yıldırım, mahallenin çözülemeyen sorunlarını kendilerinin çözeceklerini belirterek “Biz millete çınar olmak için yola çıktık” dedi.

Kızıldere’de Yıldırım coşkuyla karşılandı
15-03-2024 20:48
AYDIN
Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Şevval Ateş'in haberine göre, Demokrat Parti Buharkent Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle mahalle dolaşan Yıldırım, şimdi de teravih namazı sonrası mahallelerde mitingler düzenliyor. Ortakçı Mahallesi’nde Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın katılımıyla başlayan mitinglerin ikincisi Kızıldere Mahallesi’nde gerçekleşti.
“SADECE HİZMET İÇİN ÇIKTIK”
Mahalleliler Yıldırım’ı dinlemek için mahalle meydanına akın etti. Kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa hitap eden Yıldırım, projelerini anlattı, mahallede çözülmesi gereken sorunları çözeceklerini ifade etti. Yıldırım, “Kızıldere’ye çıkarken yolda bir tane ışık yok. Bu sorunu çözeceğiz. Yoldaki asfaltın sıcak asfalt yapılması için Büyükşehir Belediyesi ile her halükarda çalışacağız. Biz partilerle kavga edecek değiliz, tek amacımız bu topluma hizmet etmek istiyoruz. Sadece hizmet amacıyla bu topluma bir şey kazandıralım diye çıktık. 31 Mart seçimlerinde de gerekli cevabı vereceğimize sonuna kadar inanıyoruz. Tapu sorununu çözeceğiz, altyapıyı yenileyeceğiz.” dedi.
“SİYASET KOKUŞMUŞ DURUMDA”
Rakiplerini eleştiren Yıldırım, “Buharkent’te siyaset maalesef kokuşmuş durumda. Ortakçı mitingimizden sonra ciddi bir ses uyandı Buharkent’te. Bir inanmışlık, uyanma başladı. Ondan sonra çeşit çeşit söylentiler çıkmaya başladı. Birilerinin gölgesi altında siyaset yapmaya çalışıyorlar. Unutulmamalıdır ki, başkasının gölgesi altında siyaset yapmaya çalışanların kendi gölgesi olmaz. Başkanlarının altında siyaset yapmaya çalışanların bu topluma faydası olmaz. Bu toplum, kendine gölge olabilecek bir çınar, yerine göre dayanabilecek bir duvar arıyor. Biz bu çınar olmak için çıktık. Ekim’den bu yana çalışıyoruz ve başaracağız kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu millete çınar olamıyorsak olduğumuz yerde yakın bizi. Biz inanmışlığımızla, bu millete olan hizmet aşkımızla çıktık. Biz varız, sonuna kadar var olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
“HEPSİ BİR ARAYA GELSE DE BİZ KAZANACAĞIZ”
Vatandaştan gördükleri destek nedeniyle rakiplerinin panik yaparak farklı yollara başvurmaya başladığını belirten Fatih Yıldırım, “Üzülerek duyuyoruz, ‘şu parti ile bu parti bir araya gelecekmiş’ diyorlar. Toplumu tedirgin etmeye çalışıyorlar. Üstüne basa basa söylüyorum, kimsenin şüphesi olmasın, hepsi bir araya gelse Demokrat Parti bu dönem Buharkent’te iktidara gelecek. Buharkent’te biz bunu sağlayacağız. Bu gençlerle, bu ablalarımızla, abilerimizle, inanmış gönül verenlerle birlikte sağlayacağız. Hiç kimseyle sorunumuz yok. Anlatmaya çalıştığımız tek şey, tepedeki yöneticiler kendi çıkarları için toplumu yakıyor. Bu ilçedeki siyasi yöneticiler kendilerine ticari alan açmak için bu ilçeyi fakirliğe sürüklüyor. Biz bu ilçedeki onların fakirleştirdikleri insanlarla, sessiz çoğunlukla seçimi kazanacağız.” ifadelerini kullandı.
“SÖKE SÖKE YAPACAĞIM”
Kızıldere Mahellesi’nde yaşanan tapu sorunu üzerinden mevcut Belediye Başkanı Mehmet Erol’u sert sözlerle eleştiren Yıldırım, vatandaşın mağdur olduğunu söyledi. Erol’un çözemediği sorunu kendisinin çözeceğini ifade eden Yıldırım, “Bu mahallede bir tapu sorunu vardı, belediye başkanı çözmek için elinden geleni yaptı, ‘Allah razı olsun. Bu adam çözecek’ diye inandık. ‘Vatandaşı seviyor’ dedik. Sonra altından bir çıktı ki, değerinin üzerinde mahalleliye kendi toprağını satmaya kalktı. Sonra anladık ki, belediye başkanı halkı değil, parayı seviyormuş. Elbette belediyenin de masrafı, gideri olmuştur. Bunu çözmenin yolu ortak akıl. Biz siyasi kutuplaşmalardan bıktık. Bunun için sıfırdan partimizi ilçemizde kurduk, çok iyi çalışmalar yapacağız birlikte ben inanıyorum. Mahalledeki tapu sorununu da çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Yapamaz diyenler olursa, sorun, ben yapacağım dediğim her şeyi söke söke yaptım. Benim kendim için tırnak ucu kadar beklentim yok.” şeklinde konuştu.
“KÖTÜ GÜNLER BİTECEK”
Konuşmasında Buharkent’in değişim istediğini vurgulayan Başkan Adayı Yıldırım, “Buharkent biz sahaya çıkınca siyaset nasıl yapılır gördü. Şurada 16 günümüz kaldı, sabredin bu kötü günler bitecek. Bu ilçede neler yapılabiliyormuş, birlik beraberlik içinde neleri göğüsleyebiliyormuşuz bu aziz halka göstereceğiz. Bu ilçede değişmesi gereken sistem 31 Mart’ta değişecek. Bunu zaten gösteriyoruz, bizim izlediğimiz yolu izliyorlar. Biz gurur duyuyoruz. Gençlik buluşması yaptık, gençleri hatırlamayanlar hatırladı. Biz ne yapıyorsak izimizden devam ediyorlar, demek ki biz doğru olanı yapıyoruz.” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ