Eğitim

ÇİNE BELEDİYESİ, ŞEHRİN HER NOKTASINDA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Çine Belediyesi ekipleri, yapılan planlama ve ilçe sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda, Çine genelinde hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

ÇİNE BELEDİYESİ, ŞEHRİN HER NOKTASINDA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
10-05-2024 19:20

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’ın talimatlarıyla ilçe sakinlerinin rahat ulaşımı ve güvenliği için aralıksız bir şekilde sahada faaliyet gösteren Çine Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, bu bağlamda ilçenin birçok noktasında vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak uygulamaları gerçekleştiriyor.

BİRÇOK NOKTADA ÇALIŞMALAR YAPILIYOR
Yapılan planlama doğrultusunda ekipler, ilçe genelinde kilitli parke taşı döşeme işlemi, yol tamiratlarını ve mahallelerdeki düğün alanlarının bakımını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Mahalle aralarında büyüyen ve tehlike arz eden otlar da kadın çalışanların emekleriyle temizlenerek sokaklar temiz bir görünüme kavuşturuluyor.

Yaptığı çalışmalar, sağladığı katkılarla ilçe tarihi ve mirasına her zaman sahip çıkan Çine Belediyesi’nde ekipler, ayrıca Çine için önemli bir yere sahip olan İtalya Köprüsü’nde de bakım çalışması gerçekleştiriyor. Yetkili makamlardan alınan onaylar sonrası ekipler, tarihi köprünün korkuluk demirlerini koruyucu vernikle boyayarak daha uzun ömürlü olmasına katkı sağlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER